My life &nd choices



I love FOOD

Mozzarella & tomaat

26-09-2013 19:30
Simpel bijgerechtje maar SUPER-lekker! Wat heb je nodig: * cherrytomaatjes of andere tomaten  * Basilicum verse, (of als ze de voorraad weer eens niet aanvullen in de supermarkt een verse kruidentube basilicum uit de koeling) * Mozzarella 2x * Olijfolie * Peper Ik heb nu het meest simpele...

Pasta met Bacon&rucola

11-09-2013 14:02
Pen­ne met ba­con en ru­co­la Ik ben echt stapelgek op Pasta's. Dus het werd wel tijd voor een "pasta receptje". Ik zal er binnekort wel meer plaatsen maar als eerste deze: Dit is een heel makkelijk recept, en onwijs lekker! Ik zeg : PROBEREN!   * 300 gr. Penne (bij de pasta's) * 1 el...

Saté

10-09-2013 15:58
Wat ik altijd heerlijk vind is Saté! Maar dan wel met zelfgemaakte marinade, niet die kant en klare marinademix uit de supermarkt want die vind zelfs ik TE zout. Ik denk dat iedereen wel zijn eigen manier heeft van hoe een saté marinade te maken, maar dit is de mijne. Je kunt de kruiden...

Philly Cheese Steak

07-09-2013 17:41
Ik ben eigenlijk altijd wel bezig met recepten zoeken op internet of boekjes. Een tijdje terug kwam ik een receptje tegen welke me meteen aansprak.  " De Philly cheesesteak". De Philly Cheese Steak Sandwich is een stokbroodje, belegd met dun gesneden steak, uien en Philadelphia Cheese - een...
Ik was al tijden op zoek naar een echt lekkere tomatensoep. Ik ben ook bezig geweest met verse tomaten, pureren blablabla en uiteindelijk was de soep wel "oké". Nou heb ik dankzij mijn lieve vriendinnetje een recept gekregen waar ik helemaal verslaafd aan ben geworden. Perfect! Niet zo zuur, en hij...
lekker op een zomerse warme dag! Vroeger nam ik altijd een lekkere slush puppy als ik bij de snackbar kwam in de zomer. Maar tegenwoordig maak ik hem zelf met vers fruit. Ik vind het heerlijk op een warme zomerse dag.   Wat heb je nodig: * Aardbeien ( Of ander fruit wat je lekker...
*Knoflookgarnalen (ik koop ze altijd bij de albert heijn. al gemarineerd voor in de wok, snel klaar lekker makkelijk) *Olie *Roomboter *2 tenen knoflook persen *Rode peper ( heel fijn hakken) of gewoon sambal gebruiken :)   Ik maak ze altijd zo:  Smelt een flink stuk roomboter in de wok...

Een lekkere lunch!

04-09-2013 19:57
1 van mijn favoriete broodjes is toch wel met Rosbief.                                                                      ...

Lekkere TV snack

04-09-2013 19:08
chippies YEAAAH de normale tv avondjes zijn weer begonnen na de zomerstop!!  Dus niks lekkerder dan voor de buis met een bak chips, (ben stiekem meer fan van hartige dingen). Voor nu heb ik lekker die nieuwe Doritos chips gebruikt : Roasted red rebel ! Zijn heerlijk! Maar om het net iets...

Philly Cheese Steak

07-09-2013 17:41

Ik ben eigenlijk altijd wel bezig met recepten zoeken op internet of boekjes. Een tijdje terug kwam ik een receptje tegen welke me meteen aansprak.  " De Philly cheesesteak".

De Philly Cheese Steak Sandwich is een stokbroodje, belegd met dun gesneden steak, uien en Philadelphia Cheese - een soort cheddar die goed smelt. Het product is ontstaan in de jaren 30. De van oorsprong Italiaanse broers Olivieri waren het zat dat hotdog-verkopers op straat de boventoon voerden en vonden dat het tijd werd voor een nieuwe snack. Ze combineerden gegrild vlees met producten uit hun moederland: uien en knoflook. 't Bleek de geboorte te zijn van de Philly Cheese Steak Sandwich, die langzamerhand een succes werd. En de kaas? Die kwam er, pas dertig jaar later bij.

 

 

Phil­ly chee­se steak sand­wich

4 personen

  • 4 witte pistolets (afbakbrood)+
  • 4 el olijfolie
  • 1 groene paprika, in ringen
  • 1 ui, in ringen
  • 300 g gesneden rosbief 
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 4 plakken cheddar

 

WAT MOET JE DOEN?

  1. 1. Verwarm de oven voor. Bak de pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin. Neem uit de oven, maar laat de oven aan staan.
  2.  
  3. 2. Verhit 2 el olie en bak de paprika- en uienringen met zout op middelhoog vuur in 6-8 min. goudbruin. Neem uit de pan en doe in een schaaltje.
  4.  
  5. 3. Snijd de rosbief in reepjes. Verhit de rest van de olie in de pan. Bak de knoflook 30 sec. en voeg dan de rosbief toe. Bak op hoog vuur 3 min.
  6.  
  7. 4. Snijd de broodjes open en verdeel het vlees, de paprika- en uienringen erover. Leg op elk broodje een plak kaas. Leg de broodjes op een bakplaat en zet 3 min. in de oven. Serveer direct als de kaas gesmolten is. Lekker met een groene salade met honing-mosterddressing.


Om heel eerlijk te zijn : het ziet er niet uit, maar het is echt heel erg lekker!!

 

Onderwerp: Philly Cheese Steak

Geen commentaar gevonden.